DONKER Chocolade
Perfect voor het maken van koekjes.
INGREDIËNTEN: 0
KAN SPOREN VAN NOTEN, GLUTEN EN MELK BEVATTEN. Bewaren op een koele, droge plaats, tussen 15 en 18 °C.
Onze chocoladecaramel wordt ambachtelijk gemaakt in onze werkplaats in het noorden van Frankrijk. Deze ultra-luxe versie is ontstaan uit de combinatie van onze smeerbare caramel en 55% pure chocolade. Altijd meer smaken met deze chocoladeversie!
Ingrediënten: Boter, Suiker, Room, Pure chocolade 55%
Handgevormde en gevulde eieren met smeltende en knapperige praliné van amandelen en hazelnoten.
Bewaar op een droge en koele plaats (18°C) uit de buurt van licht.
Gemiddelde voedingswaarden / 100 g,
Energiewaarde, 527 kcal, 2204 kJ
Vetten, 31,5
daarvan verzadigde vetzuren, 9,4
Koolhydraten, 50,0
daarvan suikers, 47,0
Eiwitten, 8,1
Zout, 0,1
Aantal per doos: 4
Minimale bestelhoeveelheid: 4
Type minimale bestelhoeveelheid: Eenheid per doos
SKU: P-PN-A-P
Land van fabricage: Frankrijk
Pre-order: Ja
Best-seller: Nee
Personalisatie: Ja
Gewicht (lbs): 0.40
Lengte (inches): 9.00
Breedte (inches): 5.00
Hoogte (inches): 20.50
geklopte boter met een ultra romige en smeltende mousse, de samenstelling is aangepast aan de huid van het gezicht. De chocolademousse zal u zowel qua textuur als samenstelling, de natuurlijke cacao geur of de kleur die uw teint zal verfraaien, verrassen.
Traditionele Canistrelli met chocoladestukjes in een zak van 350g.
Deze gesneden Corsicaanse koekjes zullen de zoetekauwen blij maken.
Gewicht: Zak van 350 gr
Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Eieren, Anijszaad 2%
Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de warmte
Voedingswaarde verklaring per: 100 g
Energie: 1953 kJ (465 kcal)
Vetten: 18 g
Verzadigde vetzuren: 3,3 g
Koolhydraten: 69 g
waarvan Suikers: 32 g
Eiwitten: 6 g
Zout: 0,68 g
(Theobroma cacao-extract)
Met een historische expertise in de selectie van cacaobonen van oorsprong (Ivoorkust, Venezuela, enz.) ontwikkelen en produceren we complete lijnen van cacao-extracten met aromatische en fysisch-chemische profielen die gericht zijn op de eisen van elke markt. Onze vaardigheden, opgedaan in samenwerking met cacaoproducenten, stellen ons in staat om een gepersonaliseerd antwoord te bieden, aangepast aan de technologische, regelgevende en marketingbeperkingen van de projecten van onze klanten. Extractie met vluchtige oplosmiddelen: concrete en absolute cacao.
Extractie met ethylalcohol: oleoresines en cacao-extracten van verschillende concentraties.
Zachte extractie met ethylalcohol: cacao-infusies.
Alcoholische distillatie: cacao-alcoholaten.
De Crunchiella-truffels
Recept voor 25 truffels
● 1 pot Crunchiella O Mà!
● 100 g cacaopoeder
Vul een siliconenmal met mini-halve bollen met Crunchiella O Mà!
Plaats de mal een hele nacht in de vriezer zodat de halve bollen kunnen opstijven.
De volgende dag, haal de halve bollen uit de mal en zet ze tegen elkaar.
Verwarm met je vingers om de samenvoeging te laten slagen.
Rol in het cacaopoeder.
Zet in de koelkast voordat je gaat proeven.
Laat de verwennerij zijn werk doen...!
Gekonfijte sinaasappelschil bedekt met 70% pure chocolade. Om uitzonderlijke producten aan te bieden, selecteren we de beste grondstoffen.
Nettogewicht (G): 100